bienvenue chez interculturalis

Interkulturalis - IKU

Udruženje Interkulturalis (IKU) je osnivano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti interkulturne edukacije i saradnje između različitih kultura u društvenom, ekološkom, političkom i ekonomskom smislu.

O nama

Ikunews je internet portal za mlade koji ima za misiju da pruža vesti i informacije vezane za obrazovanje, interkulturnu edukaciju i saradnju, ali i događaje za koje su u velikoj meri zainteresovani mladi.

Naši Projekti

Naše udruženje realizuje, pre svega projekte iz domena interkulturne edukacije, kulturne razmene, razmene mladih, ekologije i Erasmus programa. Do sada smo uspešno implementirali projekte...

Naši ciljevi

Edukacija

Pre svega za mlade o značaju upoznavanja i prihvatanja drugačijih kultura, mobilnosti i očuvanju naše životne sredine.

Informacije

Mladima, studentima i budućim studentima pružamo informacije vezane za izbor fakulteta, obrazovanje i razvoj karijere kako bi izabrali najbolje rešenje za svoji budući profesionalni život;.

Vesti

Pružamo vesti i informacije vezane za obrazovanje ali i informacije vezane za studentski život i događaje koji bi ih u velikoj meri mogli interesovati.

Smernice

Dajemo smernice kako se što bolje pripremiti za uspešnu profesionalnu karijeru i preduzetništvo.

Učestvovanje

Svim zainteresovanima pružimo mogućnosti da uzmu učešće sa svojim tekstovima, fotografijama i video materijalima koji bi mogli biti interesantni studentima ili maturantima.

Naš Tim

Tim IKU čine ljudi sa visokim obrazovnjem i sa međunarodnim iskustvom u različitim domenima. Na ovaj način se garantuje efikasno ostvarivanje ciljeva našeg udruženja. Ukoliko želite da postanete član udruženja Interkulturalis, popunite pristupnicu.

Naši Projekti

Francuski je takođe i jezik poslovanja
Upoznaj “Drugog”, drugačijeg i različitog
sr_RSСрпски језик
Scroll to Top
Scroll to Top