concert, crowd, audience

IKU News

Ikunews je internet portal koji ima za misiju da pruža vesti i informacije za koje su u velikoj meri zainteresovani mladi, pre svega studenti, budući student ili oni koji su na početku svoje karijere.

tu delft, university, library

Obrazovanje

Korisni saveti za odabir studijskog programa, za uspešno studiranje i za prevazilaženja poteškoća tokom obrazovnog ciklusa.

disco, dancing, dance

Događaji

Obaveštenja i događaji za koje su u velikoj meri zainteresovani studenti i mladi.

success, stairs, determination

Karijera

Pomoć mladima oko pronalaska prvog zaposlenja i izgradnje karijere.

business idea, planning, business plan

Izvor informacija

Portal Ikunews vodi računa da svi podaci dolaze iz zvaničnih i proverenih izvora. Osnovu za opise obrazovnih profila čine informacije sa zvaničnih sajtova fakulteta i univerziteta u Srbiji, kao i Nacionalne službe za zapošljavanje. Fotografije koje se koriste dostavljene su od strane ustanova, preuzete sa ainterneta ili su iz interne arhive. Predstavljeni logotipi, robne marke, grbovi i slični simboli su vlasništvo odgovarajućih ustanova ili ogranizacija i korišćeni su isključivo u svrhu informisanja javnosti. Svi ovlašćeni predstavnici ustanova koje su predstavljene u bazi mogu zatražiti izmenu ili ispravku podataka o svojim ustanovama kontaktirajući nas na administrator@media.viralstorm.online

sr_RSСрпски језик
Scroll to Top
Scroll to Top